Wiadomości
Posłuchaj z regionu
OGÓLNY OPIS PODCASTU
Smaki świata
Odcinki podcastu (81)
-
Smaki Karnawału
Na kulinarną podróż zapraszają Grzegorz Chlasta i Piotr Semka.
-
04.01.2024
-
11 min 03 s
-
-
Irlandia
Na kulinarną podróż zapraszają Grzegorz Chlasta i Piotr Semka.
-
28.12.2023
-
14 min 06 s
-
-
Świąteczne
Rozmowy Grzegorza Chlasty i Piotra Semki o świątecznych potrawach.
-
21.12.2023
-
07 min 34 s
-
-
Gęsina
Rozmowy Grzegorza Chlasty i Piotra Semki na temat gęsiny.
-
07.12.2023
-
14 min 10 s
-
-
Kuchnia „szczecińska”
Rozmowy Grzegorza Chlasty i Piotra Semki na temat kuchni szczecińskiej.
-
23.11.2023
-
06 min 07 s
-
-
Przysmaki Salzburga
Grzegorz Chlasta i Piotr Semka rozmawiali o przysmakach Salzburga.
-
16.11.2023
-
11 min 27 s
-
-
Przysmaki Wiednia cz.I
Grzegorz Chlasta i Piotr Semka rozmawiali o przysmakach Wiednia.
-
09.11.2023
-
08 min 42 s
-
-
Specyfiki Wielkiej Brytanii, cz.2
Grzegorz Chlasta i Piotr Semka rozmawiali o smakach Wielkiej Brytanii.
-
12.10.2023
-
06 min 56 s
-
-
Specyfiki Wielkiej Brytanii cz.1
Grzegorz Chlasta i Piotr Semka rozmawiali o smakach Wielkiej Brytanii.
-
05.10.2023
-
06 min 13 s
-
-
Kaszuby
Na audycję zapraszają Grzegorz Chlasta i Piotr Semka.
-
28.09.2023
-
05 min 43 s
-
PODCASTY
Inne z tej kategorii
-
512 odcinków
-
Z Łosiem przez las
317 odcinkówAudycja przyrodnicza, mówiąca o lesie, zarówno pod kątem jego uroków, edukacji ekologicznej, biologii lasu, jak i jego społecznego znaczenia. W programie również o miejscach historycznych, znajdujących się na obszarach leśnych. Audycja powstaje przy współpracy z Regionalną Dyrekcją Lasów Państwowych w Lublinie (RDLP Lublin), w ramach kampanii promocyjnej Lasów Państwowych „Dla Lasu, Dla Ludzi” i nie tylko.
-
Silva rerum
497 odcinków„Las rzeczy”, czyli o kulturze, wydarzeniach i ciekawych osobowościach
-
Rody i Rodziny Mazowsza
502 odcinkiMamy w Polsce i na Mazowszu całą mozaikę rodzin. Są rody wielkie, możne i zasłużone, które przez wieki miały znaczenie polityczne, wsławiały się mecenatem kulturalnym i szeroką działalnością filantropijną.